***NOVINKY***

21.08.2013 18:20

Vážení a milí,

 

s počátkem školního roku jsme pro Vás připravily spoustu novinek.

 

Budeme pro Vás pravidelně péci úžasné celozrnné slané záviny, rolky a šátečky, abyste si mohli odnést i něco ke svačině. K tomu také přidáme lehké a hlavně výživné pomazánky, které Vám dodají vše potřebné a budete-li mít zájem, můžeme Vám na objednávku upéct i kváskový celozrnný chléb.

 

Jistě jste si již stačili všimnout, že se občas na jídelním lístku objevuje RAW nabídka. O co se jedná? 

Raw (čti ró) strava je živá strava, která neprošla tepelnou úpravou větší než 42°C. Prioritou RAW stravy je zachování enzymů v potravinách. Jedná se tedy o pokrmy hlavně z ovoce a zeleniny, doplněné semínky a ořechy,ochucené malým množstvím soli nebo umeocta a případně slazené většinou agávovým sirupem nebo pouze ovocem. Věříme, že se i tato strava stane příjemným zpestřením vašeho jídelníčku a dopřejete tělu to nejlepší, co příroda nabízí.

 

Také je pro nás velmi důležité zachovat kvalitu jídel, to znamená převážně udržet bio kvalitu. Proto od 1.září 2013 bude platit nový ceník.

Doufám, že malé úpravy  v cenách menu Vás neodradí a zůstanete nadále příznivci kvalitní veganské stravy nejen pro zlepšení a zachování Vašeho zdraví, ale i zdraví celé naší krásné planety ZEMĚ.:-) Jen změna směrem k převážně veganské stravě může nasytit celou planetu i v těch nejchudších oblastech. I to je naší filosofií.

 

Nový ceník:

Hlavní menu bez polévky        80,- Kč

Polévka                                20,- Kč

Hlavní menu s polévkou          90,- Kč

Poloviční menu bez polévky    50,- Kč

Poloviční menu s polévkou      60,- Kč

 

Cena termo-krabiček se nemění.

Cena dezertů je vždy individuálně uvedena na jídelním lístku.

 

Těšíme se na Vás a věřte, že i nadále pro vás budeme připravovat naše pokrmy s láskou.

 

Váš tým Rosniček :-)

Daniela, Michaela, Gabriela, Daniela a Věra